Čo budeme potrebovať: | |
Prísady:
Hranolky:
|
Postup:
Rúru rozohrejeme na 200 °C. Zemiaky a zeler si očistíme a nakrájame na rovnako silné hranolky. Opláchneme a osušíme.
Preložíme do misy, pokropíme olivovým olejom a pridáme provensalské korenie.
Premiešame a podľa chuti osolíme (záleží na použitom provensalskom korení, niektoré býva už dosť slané).
Hranolky preložíme na plech s papierom na pečenie a vložíme do rozohriatej rúry.
Pečieme 30 min pri teplote 200 °C. V polovici pečenia hranolky poprehŕňame.
Fazuľové struky vložíme do vriacej osolenej vody a varíme do mäkka asi 15 minút.
Cesnak si očistíme a nakrájame na plátky. Nastrúhame si údené tofu.
Na oleji orestujeme cesnak. Pridáme uvarené, scedené fazuľové struky a nastrúhané údené tofu. Premiešame a chvíľku eště opekáme.
Odstavíme, pridáme sójovú omáčku a podávame.
Na tento recept môžete zakúpiť Rojikovo korenie:
Provensalské korenie |
Tento recept poskytol portál: Iveta Ondruchová