V tejto sekcii nájdete širokú škálu zmesí korenia. Vyberať môžete nielen podľa momentálnej chuti, ale tiež podľa kuchyne či iných kritérií. Koreniace zmesi sú kombináciami výberových jednodruhových korení, ktoré sa vzájomne vo svojich chutiach doplňujú a dávajú tak jedlu nezabudnuteľnú chuť.
Pikantná zmes korenia s výraznou medovou vôňou. Vďaka medu bude vaše pečené mäso krásne chrumkavé a nikdy nebude vysušené, naopak bude mať krásnu kôrčičku.
Mierne pikantné korenie, obľúbené predovšetkým u tých, ktorí holdujú španielskej kuchyni. Práve Adobado Vás vtiahne svojou vôňou do atmosféry Španielska.
Adžika je pôvodom gruzínska zmes korenia. V tejto lokalite sa používa dodnes ako pasta či horčica.
Mierne pikantná zmes korenia, ktorá svojou výraznou chuťou a arómou vyniká predovšetkým na hydinovom mäse.
Originálna jemne pikantná koreniaca zmes, vhodná pri marinovaní, grilovaní, príprave jedál na ražni alebo pečení všetkých druhov mäsa. Výborne chutí tiež v dusenej alebo grilovanej zelenine,…
Zmes výborného korenia ponúkajúca široké využitie. Univerzálne suroviny, z ktorých je Aztécky poklad vyrobený, Vám ochutia takmer akýkoľvek druh jedla.
Vynikajúce polievkové korenie so sušenou zeleninou a soľou. Má široké použitie, vhodné nielen do polievok a omáčok, ale aj do studenej kuchyne a na dochutenie mäsa.
Zmes korenia bez glutamánu vhodné na pečenie a grilovanie mäsa a zeleniny. Vhodné pre deti od 6 rokov.
Vynikajúca na nakladanie mäsa, predovšetkým grilovanie, prípravu na ražni a pečenie. Vhodná na všetky druhy mäsa, zverinu, ryby i zeleninu. Môžete pridať i do domácich klobás, gulášu alebo použiť…
Neostrá zmes na špagety, cestovinové šaláty či pizzu. Boloňské korenie je vhodné taktiež ako prísada do mletého mäsa i na steaky.
Korenie s bazalkou, rozmarýnom a cesnakom. Táto koreniaca zmes má široké využitie ako v teplej tak i v studenej kuchyni. Zamiešajte ju do masla alebo do ľahšieho tuku a máte rýchlu pomazánku,…
Výborná magická koreniaca zmes vhodná na grilovanie, prípravu na ražni, pečenie, do omáčok a gulášov. Vhodná je aj do marinád a na pácovanie mäsa. Korenie Čarodejnica má vraj v sebe kúzelnú moc.…
Aromatická koreniaca zmes chlebové korenie pre dochutenie Vášho domáceho pečiva. Vhodné ako pre prípravu v bežnej rúre, tak v domácej pekárni. Dodá pečivu arómu a jeho chuť a vôňa Vás bude každé…
Originálna sladkokyslá zmes na čínu so škoricou a badyánom vhodná nielen na čínske špeciality. Je špecifická pre svoju vôňu a hodí sa na morčacie, kuracie alebo králičie mäso. Vynikne taktiež na…
Zmes k príprave steakov, zveriny a predovšetkým rýb, vhodná i k dochuteniu zeleninových šalátov. Dodáva pokrmom peprovo-kyslastú chuť. Najväčšie využitie však nachádza hlavne na steakoch z…
Veľmi aromatická koreniaca zmes s rímskou rascou (kumin). Patrí medzi dekoratívne druhy korenia, ktoré Vaše mäso i krásne nazdobia. Je určená k pečeniu, duseniu, grilovaniu a príprave mäsa, rýb i…
Veľmi intenzívne voňajúca koreniaca zmes Čubrica sa vďaka svojmu zloženiu používa všade tam, kde používate saturejku alebo majoránku. Obľúbená predovšetkým v balkánskej kuchyni, ale svoje…
Detská vega je zmes sušenej zeleniny, ktorá svoje uplatnenie nájde nielen v polievkach. Táto koreniaca zmes je ideálna na dochutenie jedál. Skúste ju pridať napríklad do pomazánok, šalátov,…
Táto koreniaca zmes je vhodná do mletých mäsových zmesí. Pridávajte napríklad do karbonátkov, sekanej alebo zeleninovej kaše. Svoje využitie nachádza taktiež v polievkach, predovšetkým v…
Už len názov Drakulova smrť vypovedá o chuti tejto veľmi ostrej zmesi korenia. Použijte ju napríklad k dochuteniu omáčok, gulášov, mäsa a iných pokrmov, ktoré máte radi pálivé.
Indická voňavá koreniaca zmes ostrejšej chuti s rímskou rascou a citrónovou kôrou. Jedná sa o univerzálnu zmes pre indické pokrmy mäsité i vegetariánske. Používajte ju do mletého mäsa, na prípravu…
Táto zmes grilovacieho korenia má v kuchyni široké využitie. Je vhodná ako na hydinu, bravčové a rybie mäso, tak taktiež na pečenie, grilovanie alebo k príprave marinád. Môžete pridať i do rizota,…
Pikantná zmes k príprave či dochucovaniu všetkých druhov gulášov. Dobre dochutí i držkovú polievku, kura na paprike alebo hovädzie plátky.
Zmes korenia na grécky Gyros, ktorý sa pripravuje na zvislom rožni a postupne odkrajuje. Môžete použiť na grilovanie (zmiešajte s olejom a citrónovou šťavou), pečenie, k príprave mäsa na otvorenom…
Netradičná zmes korení na mäsá s mierne rumovou a dymovou arómou. Dodá Vašim steakom ohňovú chuť.
Hubové korenie vyniká predovšetkým svojou arómou. Pridáva sa do hubových pokrmov, ale je vhodné taktiež do polievok (zemiaková, karfiolová atď.), do omáčok, na mäso i na zverinu.
Príjemne ostrá koreniaca zmes maďarského pôvodu k príprave jedál na rožni a grilovaniu všetkých druhov mäsa, rýb i zeleniny. Je výborná taktiež na zverine, domácich klobáskach alebo v sekanej.
Táto koreniaca zmes je vhodná predovšetkým k príprave karbonátkov alebo pečeného sekaného. Hodí sa do všetkých mletých mäsových zmesí. Dodáva mäsu výraznú chuť. Je taktiež vhodným doplnkom do…
Kari je zmes 25 druhov korenia. Žltú farbu má vďaka kurkume, ktorá sa pridáva aj samostatne do väčšiny indických jedál. Má sladkú až štipľavú chuť, a jej množstvo by ste rozhodne nemali preháňať.…
Máte radi domáce klobásky? Tento koreniaci prípravok Vám s výrobou a dochutením pomôže. Návod na použitie: 10g zmesi/ 1kg. Môžete použiť taktiež do sekanej alebo do karbonátkov.
Tato směs koření je vhodná především k přípravě roštěnek a dušeného hovězího masa.
Zmes korenia s rímskou rascou, cesnakom a rozmarýnom, ktorá veľmi dobre ochutí nielen králičie mäso a mäso škopové, ale je výborná i na zverine či bravčovom. Mäso môžete do zmesi naložiť alebo len…
Zmes korení určená k pečeniu, duseniu a grilovaniu mäsa. Vhodná i do marinád a k nakladaniu mäsa. Vyniká na bravčovej krkovičke alebo iných steakoch.
Pikantná zmes Maďarské korenie iste poteší každého milovníka ostrých jedál. Hodí sa na prípravu či dochucovanie všetkých druhov gulášov. Dobre dochutí aj držkovú polievku, kura na paprike alebo…
Veľmi ostrá koreniaca zmes s rímskym korením a chilli k príprave špecialít indickej kuchyne. Možno ju použiť ako na pečenie, tak na grilovanie, na dusené mäso i zeleninu, do ryže, kuskusu a pod.…
Zmes korenia Medvedí grill sa používa na pečenie, grilovanie, minútky, dusenie, ryby, kuracie mäso alebo zeleninu. Je veľmi chutná a dodá jedlu výraznú chuť i arómu.
Pikantná zmes korení Mexicana grill je výborná na prípravu všetkých druhov mäsa. Muškátový oriešok dodá jedlu ostrosť a mierne nahorklú chuť. Táto zmes je vhodná taktiež na prípravu paštét, údenín…
Výrazná koreniaca zmes na ryby obsahujúca saturejku a taktiež citrónové čierne korenie. Táto zmes sa priamo doporučuje na pečenie, dusenie, prípravu na rožni a grilovanie všetkých druhov rýb.…
Veľmi chutná a ostrá zmes korenia s kari, chilli, zázvorom a opraženou cibuľkou, určená pre prípravu svetoznámeho indonézskeho pokrmu (ryža, kuracie mäso, krevety, zelenina). Využijete ju nielen…
Paella je pikantná koreniaca zmes s kurkumou, cesnakom, bielym peprom a rozmarýnom. Paella je ďaleko jemnejšia než kari a taktiež menej slaná. Pod slovom Paella si mnohí z Vás predstavia…
Koreniaci prípravok paštétové korenie je vhodný predovšetkým na výrobu a dochutenie domácich paštét. Návod na použitie: 10g zmesi korenia použite na 1kg paštéty. Zmes čierneho korenia,…
Čistá jemná zmes voňavého korenia bez kypridiel a prídavných látok. Zloženie koreniacej zmesi prevonia nielen váš pokrm, ale taktiež byt. Okrem klasického perníka ho možno použiť tiež do vianočiek…
Táto zmes korenia sa výborne hodí do marinád, k nakladaniu mäsa a špízov, vhodná i na grilovanú zeleninu, kura či huby, môžete použiť do zapekaných cestovín a zemiakov.
Zmes byliniek podľa francúzskeho kraja Provence, ktorá sa hojne využíva vo francúzskej kuchyni na korenenie všetkých druhov mäsa (baranie, jahňacie, kuracie, ale aj bravčové). Pri pečení je skvelé…
Korenie na prípravu jedál na ražni, letné barbecue, ale aj dusenú zeleninu. Koreniaca zmes s bazalkou a šalviou na taliansky spôsob. Používa sa na pečenie, minútky a dusenie mäsa, rýb a zeleniny.…
Šalátové bylinky je zmes korenia a byliniek, ktoré sú vynikajúce a svieže napríklad v jogurte alebo so zakysanou smotanou. Šalátové bylinky môžete použiť i na dusenú zeleninu. Dehydratovaný…
Staročeské korenie je zmes vhodná na všetky druhy mäsa, predovšetkým hovädzie a taktiež k dochuteniu omáčok. Vynikne taktiež na hydinových steakoch a v šalátoch.
Korenie na steak patrí medzi dekoratívne druhy korenia s výraznou chuťou. Je to úplne prírodná zmes s tymiánom a koriandrom vhodná na minútky z mäsa, rýb i zeleniny. Dá sa premlieť i na mlynčeku.…
Koreniaca zmes, ktorá Vám dochutí nielen sviečkovú omáčku, ale i iné pokrmy. Hodí sa taktiež na hovädzie mäso, na králika alebo na zverinu.
Indická aromatická zmes s rímskou rascou so sumahom a koriandrom. Vyskytuje sa v rôznych variantách, podľa oblastí. Používajte ju ako na mäso, tak k dochuteniu mäsových štiav i do kuskusu, na ryžu…
Zmes korenia pochádzajúca pôvodom z Grécka. Klasické Tzatziky rozmiešajte v jogurte a nalejte na uhorkový šalát, môžete pridať i viac kôpru. Nič ale nepokazíte, ak pridáte do akejkoľvek šalátovej…
Čistá koreniaca zmes, bez prídavkov farbív a dochucovadiel, je výborným pomocníkom v chladných mesiacoch. Zmes jablka, škorice, klinčeku a nového korenia môžete využiť do vareného vína, teplého…
Polievkové korenie so sušenou zeleninou a soľou, ktoré má v kuchyni široké využitie. Používa sa nielen do polievok a omáčok, ale ochutí dobre i kel, špenát, využijete ju taktiež v studenej kuchyni…
Zmes korenia skladajúca sa zo sušenej zeleniny, šampiňónov a hlivy ustričnej (hliva je jediná liečivá huba u nás). Použite ju všade, kde máte radi vôňu húb: do omáčok, do zemiakovej polievky, na…
Zmes korenia určená hlavne k príprave zabíjačkových špecialít. Výborne sa však uplatní i vo vegetariánskej kuchyni k príprave krupového, žemlového alebo zemiakového prátu. Pridajte i do mletého…
Zmes korenia bez soli takmer do všetkých jedál - do polievok, omáčok, na mäso, do šalátov a pomazánok.
S touto koreniacou zmesou bude Vaše kura naozaj zlatistej farby, bude mať chrumkavú kôrčičku a pečené mäso nebude nikdy vysušené. Ale nie je to zmes určená len pre kuracie mäso: dajte na bravčové…
Sušená zeleninová zmes je koreňová a listová sušená zelenina vhodná do polievok, omáčok, na nakladanie sviečkovej alebo zveriny, ale trebárs i do rizota. Pred varením doporučujeme na 2-3 hodiny…
Zmes korenia určená k úprave mäsa "na divoko". Je vhodná k pečeniu, duseniu ale i k úprave minútiek. Dodá mäsu nielen typickú chuť divočiny, ale pomáha i dobrému tráveniu.
Copyright © 2007 - 2017, Ladislav Rojik,Chudčická 19, 635 00 Brno, IČ 262 55 430, DIČ CZ 530 41 92 02, Obchodní podmínky - Mapa webu
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Ladislava Rojika, zakázáno. V případě porušení hrozí pokuta ve výši 10.000 Kč.
Elektronický obchod dodává Via Aurea s.r.o.
Doporučujeme: Ekofarma Jalový dvůr | Květiny online | Partneři | Chleba Recept | bezmasa.kvalitne.cz