Mäso na grilovanie si môžeme pripraviť pokojne deň dopredu. A ak doma práve nemáte gril, nevadí. Plátky si môžete opiecť aj na rozpálenej panvici.
Na grilované bravčové plátky si pripravte:
- bravčové mäso (množstvo podľa počtu jedákov)
- olej
- Rojikovo korenie Záhradná pochúťka
- 1 lyžice citrónovej šťavy
- soľ
Bravčové mäso (samozrejme takto môžete pripraviť aj iné druhy mäsa, divinu a pod.) nakrájame na plátky, jemne poklepeme a jemne osolíme.
A teraz si pripravíme rýchlu marinádu na grilovanie. Do pohára nalejeme 4 lyžice oleja, 1 lyžicu citrónovej šťavy a pridáme 2 lyžice Rojikovho korenia Záhradná pochúťka.
Takto pripravenou zmesou potrieme pripravené mäsové plátky.
Naložené plátky dáme do misy a necháme v chlade (najlepšie do druhého dňa) odpočívať.
A v deň "D" rozpálime gril a mäsko z každej strany ugrilujeme :)