Čo budeme potrebovať: | |
|
Postup:
Cuketu si nastrúhame na jemnom strúhadle a necháme cca 15 min stáť (necháme v sitku odkvapkávať prebytočnú vodu).
Medzitým si v mise zmiešame Hrašku, múku, prášok do pečiva, olej, na hrubo nastrúhané tofu (rozmixovaný cícer, fazuľu alebo celú šošovicu), najemno nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak. Pridáme nakrájaný pór (petržlenovú vňať) a korenie.
Z cukety vyžmýkame prebytočnú vodu a vmiešame do zmesi.
Zmes rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie, ktorý sme ešte zľahka potreli olejom.
Pečieme na 200 °C počas 30 – 40 min.
Na tento recept môžete zakúpiť Rojikovo korenie:
Majorán | Soľ | Petržlenová vňať sušená |
Tento recept poskytol portál: Iveta Ondruchová