Čo budeme potrebovať: | |
|
Postup:
Kyslú kapustu scedíme a pokrájame na menšie kúsky. Rozpálime olej, poukladáme kapustu, osolíme, pridáme rascu a dusíme dokým nezmäkne. Baklažán nakrájame na stredne tenké kolieska (cca 5 mm), osolíme a necháme desať minút „vypotiť“. Prebytočnú vodu osušíme, posypeme rascou, okoreníme, potrieme rozmačkaným cesnakom. V panvici rozohrejeme olej a sprudka baklažány osmažíme. Keď stmavnú, vyberieme ich a pomocou servítky opatrne vysušíme prebytočný olej. Podávame s knedľou a dusenou kapustou.
Na tento recept môžete zakúpiť Rojikovo korenie:
Hrubozrnná morská soľ | Čierne korenie mleté | Rasca mletá |
Tento recept poskytol portál: bezmasa.kvalitne