Pikantná zmes korenia s výraznou medovou vôňou. Vďaka medu bude vaše pečené mäso krásne chrumkavé a nikdy nebude vysušené, naopak bude mať krásnu kôrčičku.
Mierne pikantné korenie, obľúbené predovšetkým u tých, ktorí holdujú španielskej kuchyni. Práve Adobado Vás vtiahne svojou vôňou do atmosféry Španielska.
Adžika je pôvodom gruzínska zmes korenia. V tejto lokalite sa používa dodnes ako pasta či horčica.
Anýz pochádza pôdovom z Indie a jedná sa o jedno z najstarších a najrozšírenejších korení na svete. Využitie má nielen v kuchyni, ale aj v liečiteľstve.
Mierne pikantná zmes korenia, ktorá svojou výraznou chuťou a arómou vyniká predovšetkým na hydinovom mäse.
Originálna jemne pikantná koreniaca zmes, vhodná pri marinovaní, grilovaní, príprave jedál na ražni alebo pečení všetkých druhov mäsa. Výborne chutí tiež v dusenej alebo grilovanej zelenine,…
Zmes výborného korenia ponúkajúca široké využitie. Univerzálne suroviny, z ktorých je Aztécky poklad vyrobený, Vám ochutia takmer akýkoľvek druh jedla.
Vynikajúce polievkové korenie so sušenou zeleninou a soľou. Má široké použitie, vhodné nielen do polievok a omáčok, ale aj do studenej kuchyne a na dochutenie mäsa.
Korenie badyán, pochádzajúce pôvodne z Číny, má podobnú arómu ako anýz. Badyán je hojne používaný predovšetkým pri príprave sladkých pokrmov, napríklad perníkov, štrúdlí i kompótov či vareného…
Zmes korenia bez glutamánu vhodné na pečenie a grilovanie mäsa a zeleniny. Vhodné pre deti od 6 rokov.
Vynikajúca na nakladanie mäsa, predovšetkým grilovanie, prípravu na ražni a pečenie. Vhodná na všetky druhy mäsa, zverinu, ryby i zeleninu. Môžete pridať i do domácich klobás, gulášu alebo použiť…
V súčasnej dobe jedna z najpoužívanejších byliniek, vyniká svojou nádhernou vôňou a dodáva všetkým jedlám špecifickú arómu. Používajte ju do paradajkových pokrmov, na cestoviny, na pizzu, do…
Biele korenie pochádza z Indie. Jedná sa o rovnaký produkt ako všetkým známe čierne korenie, ale získava sa inou technológiou. Žaje sa až v dobe, keď sú bobule úplne zrelé. Zrná sa namáčajú do…
Peper je jedno z najznámejších a najrozšírenejších korení sveta. Má ostrejšiu chuť a jemnejšiu vôňu ako čierne korenie. Používa sa taktiež ako súčasť rôznych koreniacich zmesí. Hodí sa na…
Sú to listy vavrínu, stále zeleného kra. Aj sušené listy by mali mať pekne zelenú farbu. Dávajte ho do každého pácu na mäso, do nálevov na zeleninu a na huby, do hovädzej polievky, do omáčok a na…
Bobkový list je korením do polievok, omáčok a pokrmov z jedného hrnca. Pridáva sa pri pečení alebo dusení, k rybám, mäsu a k hydine. Využíva sa taktiež pri príprave paštét z hydinovej a bravčovej…
Neostrá zmes na špagety, cestovinové šaláty či pizzu. Boloňské korenie je vhodné taktiež ako prísada do mletého mäsa i na steaky.
Korenie s bazalkou, rozmarýnom a cesnakom. Táto koreniaca zmes má široké využitie ako v teplej tak i v studenej kuchyni. Zamiešajte ju do masla alebo do ľahšieho tuku a máte rýchlu pomazánku,…
Výborný pomocník v kuchyni, ktorý je stále po ruke. Nemusíte ho lúpať ani drviť. Sušený cesnak je nakrájaný na plátky a nachystaný priamo na použitie. Pritom si zachováva svoju pôvodnú vôňu, silu…
Sušená cibuľa je výborným pomocníkom v kuchyni. Pri príprave jedál nemusíte utierať slzy a pritom Vaše jedlo prevonia rovnako kvalitne, ako keby bola čerstvá. Zachováva si vôňu a silu svojej arómy…
Citronela rezaná je známa ako citrónová tráva. Používa sa ako čaj, má ukľudňujúce účinky a je vhodná pri nadúvaní. Ďalej sa používa do kari pokrmov, polievok, na ryby, bravčové a hydinové mäso.…
Zmes k príprave steakov, zveriny a predovšetkým rýb, vhodná i k dochuteniu zeleninových šalátov. Dodáva pokrmom peprovo-kyslastú chuť. Najväčšie využitie však nachádza hlavne na steakoch z…
Veľmi aromatická koreniaca zmes s rímskou rascou (kumin). Patrí medzi dekoratívne druhy korenia, ktoré Vaše mäso i krásne nazdobia. Je určená k pečeniu, duseniu, grilovaniu a príprave mäsa, rýb i…
Výborná magická koreniaca zmes vhodná na grilovanie, prípravu na ražni, pečenie, do omáčok a gulášov. Vhodná je aj do marinád a na pácovanie mäsa. Korenie Čarodejnica má vraj v sebe kúzelnú moc.…
Čierne korenie je najpoužívanejšie korenie sveta. Do jedál sa dáva buďto celý alebo mletý. Žne sa v nedozrelom stave a využitie nachádza snáď vo všetkých druhoch slaných jedál. Čierne korenie…
Farebné čierne korenie je zmes zeleného korenia, bieleho korenia, čierneho a ružového korenia. Čierne korenie je jedným z najrozšírenejších korení sveta. Vyniká svojou vôňou a ostrou chuťou.…
Čierne korenie je najpoužívanejšie korenie sveta. Do jedál sa dáva buď celé alebo mleté. Žne sa v nedozretom stave a využitie nachádza snáď vo všetkých druhoch slaných jedál.
Originálna sladkokyslá zmes na čínu so škoricou a badyánom vhodná nielen na čínske špeciality. Je špecifická pre svoju vôňu a hodí sa na morčacie, kuracie alebo králičie mäso. Vynikne taktiež na…
Veľmi intenzívne voňajúca koreniaca zmes Čubrica sa vďaka svojmu zloženiu používa všade tam, kde používate saturejku alebo majoránku. Obľúbená predovšetkým v balkánskej kuchyni, ale svoje…
Detská vega je zmes sušenej zeleniny, ktorá svoje uplatnenie nájde nielen v polievkach. Táto koreniaca zmes je ideálna na dochutenie jedál. Skúste ju pridať napríklad do pomazánok, šalátov,…
Táto koreniaca zmes je vhodná do mletých mäsových zmesí. Pridávajte napríklad do karbonátkov, sekanej alebo zeleninovej kaše. Svoje využitie nachádza taktiež v polievkach, predovšetkým v…
Už len názov Drakulova smrť vypovedá o chuti tejto veľmi ostrej zmesi korenia. Použijte ju napríklad k dochuteniu omáčok, gulášov, mäsa a iných pokrmov, ktoré máte radi pálivé.
Neobsahuje E621 (glutamán sodný) - je určená na prípravu všetkých pokrmov, ktorým chcete dodať vôňu po dyme alebo údení. Vhodná do kapustovej polievky alebo ju môžete použiť tesne pred dokončením…
Neobsahuje E621 (glutamán sodný) - je určená na prípravu všetkých pokrmov, ktorým chcete dodať vôňu po dyme alebo údení. Vhodná do kapustovej polievky alebo ju môžete použiť tesne pred dokončením…
Estragón je dôležité korenie francúzskej kuchyne. Využitie nachádza v mnohých omáčkach, používa sa taktiež pri príprave polievok, rybích jedál a šalátov. Môže sa pridávať taktiež do nálevov pri…
Indická voňavá koreniaca zmes ostrejšej chuti s rímskou rascou a citrónovou kôrou. Jedná sa o univerzálnu zmes pre indické pokrmy mäsité i vegetariánske. Používajte ju do mletého mäsa, na prípravu…
Táto zmes grilovacieho korenia má v kuchyni široké využitie. Je vhodná ako na hydinu, bravčové a rybie mäso, tak taktiež na pečenie, grilovanie alebo k príprave marinád. Môžete pridať i do rizota,…
Pikantná zmes k príprave či dochucovaniu všetkých druhov gulášov. Dobre dochutí i držkovú polievku, kura na paprike alebo hovädzie plátky.
Zmes korenia na grécky Gyros, ktorý sa pripravuje na zvislom rožni a postupne odkrajuje. Môžete použiť na grilovanie (zmiešajte s olejom a citrónovou šťavou), pečenie, k príprave mäsa na otvorenom…
Netradičná zmes korení na mäsá s mierne rumovou a dymovou arómou. Dodá Vašim steakom ohňovú chuť.
Biela horčica (horčičné semienko) sa používa na korenenie nakladaných uhoriek, húb a zeleniny v kyslom náleve. Nemala by samozrejme chýbať v žiadnej marináde a je taktiež súčasťou mnohých…
Morská soľ sa získava odparovaním morskej vody. Možno ňou plnohodnotne nahradiť obyčajnú kuchynskú soľ. Morská soľ obsahuje celý rad stopových prvkov (jód, bróm, draslík, sodík), ktoré sú pre naše…
Hubové korenie vyniká predovšetkým svojou arómou. Pridáva sa do hubových pokrmov, ale je vhodné taktiež do polievok (zemiaková, karfiolová atď.), do omáčok, na mäso i na zverinu.
Príjemne ostrá koreniaca zmes maďarského pôvodu k príprave jedál na rožni a grilovaniu všetkých druhov mäsa, rýb i zeleniny. Je výborná taktiež na zverine, domácich klobáskach alebo v sekanej.
Chilli papričky jsou vhodné především pro milovníky pikantních jídel. Stačí pár zrnek a jídlo dostane nádech pekelné kuchyně. Vhodné do omáček, gulášů, k zavařování, využití nachází především k…
Chilli papričky patria do skupiny pikantného korenia (koreniacich zmesí). Odporúčame ich používať do omáčok, gulášov, na zaváranie, využitie predovšetkým na prípravu mexických a indických pokrmov.…
Aromatická koreniaca zmes chlebové korenie pre dochutenie Vášho domáceho pečiva. Vhodné ako pre prípravu v bežnej rúre, tak v domácej pekárni. Dodá pečivu arómu a jeho chuť a vôňa Vás bude každé…
Jalovec celý alebo borievka je vhodný hlavne do ťažších pokrmov. Jeho bohatá živicová aróma sa výborne hodí na zverinu, mäso na divoko, na škopové, do marinád, do gulášov, alebo skúste i do kyslej…
Kayenské alebo Kajenské korenie sú mleté chilli papričky. Jedná sa o jedno z najostrejších korení z našej ponuky korenia. Kayenské (kajenské) korenie sa odporúča používať namiesto klasického…
Táto koreniaca zmes je vhodná predovšetkým k príprave karbonátkov alebo pečeného sekaného. Hodí sa do všetkých mletých mäsových zmesí. Dodáva mäsu výraznú chuť. Je taktiež vhodným doplnkom do…
Kardamom je bylina rastúca v tropických pralesoch na juhu Srí Lanky, Číny, Vietnamu. Býva dôležitou súčasťou zmesi korení ako je napríklad kari, garam masala. Používa sa taktiež do perníkov,…
Kari je zmes 25 druhov korenia. Žltú farbu má vďaka kurkume, ktorá sa pridáva aj samostatne do väčšiny indických jedál. Má sladkú až štipľavú chuť, a jej množstvo by ste rozhodne nemali preháňať.…
Obľúbené korenie, ktoré je špecifické svojou vôňou a chuťou. Využitie má napríklad pri pečení múčnikov, na prípravu omáčok alebo do vareného vína, punču, sirupov či zaváranín. Niekto používa…
Máte radi domáce klobásky? Tento koreniaci prípravok Vám s výrobou a dochutením pomôže. Návod na použitie: 10g zmesi/ 1kg. Môžete použiť taktiež do sekanej alebo do karbonátkov.
Kôpor je často používaná bylina, ktorú možno pestovať na záhradkách. Používa sa predovšetkým ako dochucovadlo k rybám. Hodí sa tiež veľmi dobre k hovädziemu, zverine alebo hydine. Pridáva sa do…
Peper červený (ružový) nie je pravým peprom, ale pôvodom je z brazílskeho peprovníku. Chuť tohto druhu pepru je nasladlá, jemne pikantná a aromatická.
Tato směs koření je vhodná především k přípravě roštěnek a dušeného hovězího masa.
Zelený peper sú vlastne bobule peprovníku, ktoré sú žaté ešte nedozrelé. Zelený peper je veľmi aromatický a hodí sa napríklad do paštét, zeleniny, mäsových zmesí a pokrmov.
Koriander je príbuzný rasce, anízu a kôpru a tvorí jednu zo základných prísad indického korenia. Je súčasťou mnohých zmesí ako napríklad Country korenia, Adžika, Kari, a iných. Používa sa aj na…
Koriander mletý je drvenou variantou koriandra celého. Koriander je príbuzný rasce, anízu a kôpru a tvorí jednu zo základných častí indického korenia. Je súčasťou mnohých zmesí ako napríklad…
Zmes korenia s rímskou rascou, cesnakom a rozmarýnom, ktorá veľmi dobre ochutí nielen králičie mäso a mäso škopové, ale je výborná i na zverine či bravčovom. Mäso môžete do zmesi naložiť alebo len…
Zmes korení určená k pečeniu, duseniu a grilovaniu mäsa. Vhodná i do marinád a k nakladaniu mäsa. Vyniká na bravčovej krkovičke alebo iných steakoch.
Korenie kurkuma je známe taktiež ako indický šafrán. Obsahuje žlté farbivo kurkumín a preto ju pridávame tak do sladkých, ako aj do slaných pokrmov k zafarbeniu (ryža, polievky, zemiaky, cestoviny…
Ligurček je bylina, ktorá nahradzuje napríklad petržlen, bazalku alebo estragón. Ale pozor, je dosť aromatický. Hodí sa na králičie mäso, k baranine, zverine, rybám alebo hydine. Je vhodný aj na…
Pikantná zmes Maďarské korenie iste poteší každého milovníka ostrých jedál. Hodí sa na prípravu či dochucovanie všetkých druhov gulášov. Dobre dochutí aj držkovú polievku, kura na paprike alebo…
Korenie majorán je zmes listov a kvetov tejto bylinky. Používa sa hlavne do paštét, strukovinových pokrmov, polievok, na dusenie, do údenín, nechýba ani vo fašírkach a dobre chutí aj s hovädzím.
Najemno nakrájané lístky mäty sú vynikajúce k novým zemiakom s maslom, zelenému hrášku a k paradajkám. Mäta sa hodí k niektorým vaječným pokrmom, do omáčok, plniek, k jahňačiemu na ražni. Pridáva…
Veľmi ostrá koreniaca zmes s rímskym korením a chilli k príprave špecialít indickej kuchyne. Možno ju použiť ako na pečenie, tak na grilovanie, na dusené mäso i zeleninu, do ryže, kuskusu a pod.…
Medvedí cesnak je bylina rastúca vo voľnej prírode. Môžeme ju použiť ako liečivú bylinu, ale aj ako korenie do zeleninových a cestovinových šalátov, polievok, omáčok, k mäsu a do pomazánok. Je…
Zmes korenia Medvedí grill sa používa na pečenie, grilovanie, minútky, dusenie, ryby, kuracie mäso alebo zeleninu. Je veľmi chutná a dodá jedlu výraznú chuť i arómu.
Pikantná zmes korení Mexicana grill je výborná na prípravu všetkých druhov mäsa. Muškátový oriešok dodá jedlu ostrosť a mierne nahorklú chuť. Táto zmes je vhodná taktiež na prípravu paštét, údenín…
Je to vlastne obal semena muškátového oriešku, príjemne korenisto vonia, ale je jemnejší než muškátový oriešok. Pridávajte v malom množstve do pudingov, pečiva, vianočiek, tvarohu i do domácich…
Muškátový orech má veľmi ostrú a jemne horkastú chuť. Je vhodný predovšetkým na dochutenie mäsitých a zeleninových pokrmov, údenín, paštét a plniek. Pridáva sa tiež do cukroviniek, kompótov,…
Muškátový orech má špecifickú aromatickú vôňu, ostrejšiu, korenistejšiu a výraznejšiu než muškátový kvet. Orieškom aromatizujte napríklad nápoje (koktejly, zeleninové šťavy, mliečne nápoje, punč,…
Výrazná koreniaca zmes na ryby obsahujúca saturejku a taktiež citrónové čierne korenie. Táto zmes sa priamo doporučuje na pečenie, dusenie, prípravu na rožni a grilovanie všetkých druhov rýb.…
Veľmi chutná a ostrá zmes korenia s kari, chilli, zázvorom a opraženou cibuľkou, určená pre prípravu svetoznámeho indonézskeho pokrmu (ryža, kuracie mäso, krevety, zelenina). Využijete ju nielen…
Nové korenie alebo taktiež jamajské korenie, pripomína chuťou čierne korenie, klinček, škoricu a muškátový oriešok v jednom. Toto korenie sa dostalo do Európy v 17. storočí z nového sveta, preto…
Táto bylinka je hojne využívaná v talianskej kuchyni, napríklad pizzu si bez nej nedokážeme predstaviť. Dávajte ju všade tam, kde by ste dali majoránku, ale aj na cestoviny, zeleninové šaláty,…
Paella je pikantná koreniaca zmes s kurkumou, cesnakom, bielym peprom a rozmarýnom. Paella je ďaleko jemnejšia než kari a taktiež menej slaná. Pod slovom Paella si mnohí z Vás predstavia…
Paprika sladká je základom mnohých všeobecných jedál. Pridáva sa do takmer všetkých mäsitých pokrmov, ako základ niektorých omáčok, do studenej kuchyne, na dofarbenie jedál.
Paprika údená sladká je dobrou prísadou na dochutenie a dofarbenie jedál, do omáčok, údenín, syrov, polievok. Svojou vôňou dodá jedlám nádych údenia.
Koreniaci prípravok paštétové korenie je vhodný predovšetkým na výrobu a dochutenie domácich paštét. Návod na použitie: 10g zmesi korenia použite na 1kg paštéty. Zmes čierneho korenia,…
Pažítka sa používa vo všetkých európskych kuchyniach, ďalej čínskej, indickej, ale i severoamerickej. Najemno nakrájaná pažítka vylepší nielen chuť, ale i vzhľad všetkých druhov šalátov, vaječných…
Čistá jemná zmes voňavého korenia bez kypridiel a prídavných látok. Zloženie koreniacej zmesi prevonia nielen váš pokrm, ale taktiež byt. Okrem klasického perníka ho možno použiť tiež do vianočiek…
Sušený petržlen možno pridávať takmer do všetkých pokrmov, do polievok, omáčok, plniek, na mäso, do šalátov, na ozdobenie chlebíčkov, na varené zemiaky a ryžu. Má veľmi široké využitie a hlavne…
Táto zmes korenia sa výborne hodí do marinád, k nakladaniu mäsa a špízov, vhodná i na grilovanú zeleninu, kura či huby, môžete použiť do zapekaných cestovín a zemiakov.
Zmes byliniek podľa francúzskeho kraja Provence, ktorá sa hojne využíva vo francúzskej kuchyni na korenenie všetkých druhov mäsa (baranie, jahňacie, kuracie, ale aj bravčové). Pri pečení je skvelé…
Jedná sa o jedno z napoužívanejších európskych korení. Rasca sa používa do polievok, omáčok, pod mäso a na pečené mäso. Ďalej taktiež do pečiva, pri varení zemiakov a kapusty, do pomazánok, ku…
Pre tých z vás, ktorí nemajú radi výraznú chuť rasce a prekáža im v jedle, existuje mletá varianta rasce. Jedná sa o jedno z napoužívanejších európskych korení. Rasca sa používa do polievok,…
Rasca rímska je ďaleko aromatickejšia ako rasca, na ktorú sme v slovenskej kuchyni zvyknutí. Používa sa predovšetkým v indonézskej kuchyni a je stavebným kameňom korenia kari.
Korenie na prípravu jedál na ražni, letné barbecue, ale aj dusenú zeleninu. Koreniaca zmes s bazalkou a šalviou na taliansky spôsob. Používa sa na pečenie, minútky a dusenie mäsa, rýb a zeleniny.…
Rímska rasca alebo cumin (kumín). Má výraznejšiu chuť i vôňu než rasca, ktorú mnohí z nás poznáme. V kombinácii s koriandrom dodáva charakteristickú chuť i vôňu mnohým indickým jedlám. Používa sa…
Veľmi aromatické korenie s intenzívnou vôňou. Korenie na pečené aj dusené mäso, zverinu, ryby, morské plody, minútky a tiež zeleninu (paradajky, cukety, baklažány) pokiaľ ich tepelne upravujete.…
Saturejka je výborné korenie do všetkých druhov jedál. Má peprovú chuť a niekedy sa používa namiesto pepru. Vhodná do všetkých pokrmov. Má príjemnú, mierne štipľavú, korenistú vôňu, ktorá…
Staročeské korenie je zmes vhodná na všetky druhy mäsa, predovšetkým hovädzie a taktiež k dochuteniu omáčok. Vynikne taktiež na hydinových steakoch a v šalátoch.
Korenie na steak patrí medzi dekoratívne druhy korenia s výraznou chuťou. Je to úplne prírodná zmes s tymiánom a koriandrom vhodná na minútky z mäsa, rýb i zeleniny. Dá sa premlieť i na mlynčeku.…
Stévia je nekalorické, 100% prírodné sladidlo vhodné i pre diabetikov. Drtenými lístkami tejto byliny si môžete prisladiť rôzne druhy jedál i nápojov.
Koreniaca zmes, ktorá Vám dochutí nielen sviečkovú omáčku, ale i iné pokrmy. Hodí sa taktiež na hovädzie mäso, na králika alebo na zverinu.
Šalátové bylinky je zmes korenia a byliniek, ktoré sú vynikajúce a svieže napríklad v jogurte alebo so zakysanou smotanou. Šalátové bylinky môžete použiť i na dusenú zeleninu. Dehydratovaný…
Šalviu používame pri príprave bravčového, teľacieho mäsa, hydiny a rýb. Šalvia sa taktiež hodí k hrášku, fazuliam, cibuli, baklažánu, do zeleninových polievok, vaječných jedál a smotanových omáčok…
Škorica sa používa v sladkej i slanej kuchyni. Indická, čínska i arabská kuchyňa sa bez nej nezaobíde. U nás sa využíva do kompótov, vareného vína, sladkých jedál, atď. Zaujímavú chuť získate, keď…
Škorica sa používa v sladkej i slanej kuchyni. Indická, čínska aj arabská kuchyňa sa bez nej nezaobíde. U nás sa využíva do kompótov, vareného vína, sladkých jedál, atď. Zaujímavú chuť získate, aj…
Indická aromatická zmes s rímskou rascou so sumahom a koriandrom. Vyskytuje sa v rôznych variantách, podľa oblastí. Používajte ju ako na mäso, tak k dochuteniu mäsových štiav i do kuskusu, na ryžu…
Tymián je bylinka, ktorá je vhodná do sekaného mäsa, ku zverine, do sviečkovej a paradajkovej omáčky, k pečienke, rybe, do paštét aj do údenín, na bravčové a baranie mäso, ale aj na syry.
Zmes korenia pochádzajúca pôvodom z Grécka. Klasické Tzatziky rozmiešajte v jogurte a nalejte na uhorkový šalát, môžete pridať i viac kôpru. Nič ale nepokazíte, ak pridáte do akejkoľvek šalátovej…
Čistá koreniaca zmes, bez prídavkov farbív a dochucovadiel, je výborným pomocníkom v chladných mesiacoch. Zmes jablka, škorice, klinčeku a nového korenia môžete využiť do vareného vína, teplého…
Polievkové korenie so sušenou zeleninou a soľou, ktoré má v kuchyni široké využitie. Používa sa nielen do polievok a omáčok, ale ochutí dobre i kel, špenát, využijete ju taktiež v studenej kuchyni…
Zmes korenia skladajúca sa zo sušenej zeleniny, šampiňónov a hlivy ustričnej (hliva je jediná liečivá huba u nás). Použite ju všade, kde máte radi vôňu húb: do omáčok, do zemiakovej polievky, na…
Zmes korenia určená hlavne k príprave zabíjačkových špecialít. Výborne sa však uplatní i vo vegetariánskej kuchyni k príprave krupového, žemlového alebo zemiakového prátu. Pridajte i do mletého…
Zmes korenia bez soli takmer do všetkých jedál - do polievok, omáčok, na mäso, do šalátov a pomazánok.
Sušený mletý zázvor má jemnejšiu chuť než čerstvý zázvor. Nie je tak ostrý a štipľavý. Mletý zázvor je súčasťou celej rady zmesi korení. Používa sa najmä do mäsitých jedál (predovšetkým vynikne na…
S touto koreniacou zmesou bude Vaše kura naozaj zlatistej farby, bude mať chrumkavú kôrčičku a pečené mäso nebude nikdy vysušené. Ale nie je to zmes určená len pre kuracie mäso: dajte na bravčové…
Sušená zeleninová zmes je koreňová a listová sušená zelenina vhodná do polievok, omáčok, na nakladanie sviečkovej alebo zveriny, ale trebárs i do rizota. Pred varením doporučujeme na 2-3 hodiny…
Zmes korenia určená k úprave mäsa "na divoko". Je vhodná k pečeniu, duseniu ale i k úprave minútiek. Dodá mäsu nielen typickú chuť divočiny, ale pomáha i dobrému tráveniu.
Copyright © 2007 - 2017, Ladislav Rojik,Chudčická 19, 635 00 Brno, IČ 262 55 430, DIČ CZ 530 41 92 02, Obchodní podmínky - Mapa webu
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Ladislava Rojika, zakázáno. V případě porušení hrozí pokuta ve výši 10.000 Kč.
Elektronický obchod dodává Via Aurea s.r.o.
Doporučujeme: Ekofarma Jalový dvůr | Květiny online | Partneři | Chleba Recept | bezmasa.kvalitne.cz